K+V Interim management

K+V Interim management

Branche
HRM - Detachering - Interim Management - Search
Website
http://www.kv.nl
Overige informatie

K+V

Vendelier 61

3905 PD Veenendaal

 

Postbus 655

3900 AR Veenendaal

 

Telefoon: (0318) 55 53 88

 

E-mail: kv@kv.nl

 

Twitter: www.twitter.com/KVVeenendaal

 

LinkedIn: www.linkedin.com/groups?home=&gid=55589

K+V is al jarenlang één van de bekende spelers in het veld van interim management, werving en selectie en (executive) search. Wij werken graag in en voor organisaties met een sterke betrokkenheid bij de mens. De mens als klant, cliënt of burger en de mens als medewerker in de organisatie. Bedrijfsleven, overheid, zorg, onderwijs, verenigingen, zij vinden ons en wij vinden hen. 'Vooral gewoon doen' is onze huisregel.

K+V heeft sterke, onafhankelijke professionals in haar organisatie. Ondernemende partners, die de regisseursrol van nature invullen. Met gevoel en passie voor de mens en manager in organisaties. Zij zijn vaak zelf opgeleid in de top van organisaties en zijn gewend aan de bestuurlijke en/of politieke druk. Mede door deze ervaring zijn zij zich bewust van de druk en de verantwoordelijkheid die spelen bij onze relaties. Zij kennen als geen ander het werkveld van de ‘meervoudige partijdigheid’.

 

In deze context realiseren onze professionals de best mogelijke resultaten met scherpe realiteitszin op een professionele en betrokken wijze; de optimale match tussen kandidaat en organisatie. Vooral door gewoon te dóén!

C-stories

C-stories van deze company

Meer C-stories

Meer C-stories

CStories.nl is een uitgave van Adformix.
© 2018 www.cstories.nl - alle rechten voorbehouden.